2015. február 9., hétfő

Felkeltem a delutani szundizasbol es ez a level fogadott:

"

Szia nikita_152631!
Szeretnénk gondoskodni fiókadataid helyességéről és biztonságáról, ezért minden egyes alkalommal egyeztetünk veled, amikor valami megváltozik. 2015. február 9. 15:11:00 GMT időpontban az Origin fiókodhoz társított e-mail cím a következőre változott:
Helyes ez az információ? Amennyiben igen, kérjük, lépj be a fenti címhez tartozó postafiókba, hogy megerősítsd a címváltoztatási szándékodat.
Ha ezt a változtatást nem te kezdeményezted, kérjük, ide kattintva állítsd vissza a régi e-mail címedet , majd cseréld le a jelszavadat. Ha további segítségre van szükséged, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az Origin Támogatóközponttal.
Köszönettel,
Az Origin csapata

Ha technikai segítségre van szükséged, lépj kapcsolatba az Origin Támogatóközponttal. Ha szeretnél leiratkozni, illetve bármilyen egyéb módosítást hajtanál végre a levelezési beállításaidon, látogass el az origin.com/hu/account címre! Az EA fenntartja a jogot az online szolgáltatások visszavonására 30 nappal az www.ea.com/hu honlapon közzétett tájékoztatás megjelenését követően.
ADATVÉDELMI ELVEK: Hitelesített online adatvédelmi elveinknek köszönhetően bármikor biztonságban érezheted magad, amikor az EA termékeivel játszol. A teljes adatvédelmi dokumentum megtekintéséhez látogass el a privacy.ea.com/hu oldalra, vagy írj az alábbi címre: Privacy Policy Administrator, Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065.
©2013 Electronic Arts Inc. Minden jog fenntartva.
Jogi közlemény | Adatvédelmi elvek | Szolgáltatási feltételek"
Mi a franc!
Probalok belepni az Originembe, de nem enged be.
Hurra!
Jelszo megvaltoztatas, az se megy.
Lazan leizzadtam magam.
Felhivtam az EA supportot (06-1-505-9550) es bo 3/4 oras beszelgetes aran visszaallitottuk az accountom.
Kerte egy jatekom kodjat es megadtam a dobozos Crysis 3 kodom, azzal be tudta azonositani a fiokom.
Mint kiderult valami ukran fazon torte fel az Originem.
A support szerint valahonnan (nem az Originbol) kiszirvagott egy rakat jelszo a netre es beprobalkoztak a jelszoval, ami ossze is jott nekik.
Azt mondta a fazon, hogy Ukrajnabol, Egyiptombol probalkoztak.
Hala az egnek vissza lett allitva minden az accountomra, a vedelmet megkettoztem a mobilommal, csak a mobilszamomra elkuldott PIN koddal tudok belepni es kaptam egy rakat tartalek PIN kodot.

Az ukrán embernek meg azt üzenen, hogy: "REMÉLEM AZ ANYÁD SÍRJÁRA VETTÉL VOLNA VIRÁGOT A JÁTÉKAIM ÁRÁBÓL TE ALJAS KIS FÉREG!"

Aki jol tud angolul irjon mar nekem valami kellemes szoveget angolul amiben elkuldom a halalba az illetot.
Az minimum legyen benne, hogy a szakadar ukranok lojek agyon a csaladjaval egyutt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése