2016. február 24., szerda

Beindult a hiszti a vasarnapi boltbezarast nepszavazassal eltorolni akaro beadvanyok korul.

Egy idos no kidobokkal korulveve elallta az MSZP-s Nyako Istvan elott az utat, hogy megakadalyozzak abban, hogy beadja a nepszavazasi kezdemenyezest.

Most emiatt all a bal, aki csak tud habzo szajjal horog, a demokracia veget josolja, hogy ez mar egy diktatura kezdete stb.

Konyorgom az a legfontosabb dolog az emberek eleteben, hogy vasarnap el tudjak menni shopikalni, tengni-lengni, mint a fig a furdoben egy bevasarlo kozpontban, bambulni ki a fejbol es semmit se venni?

Elhiszem, hogy az MSZPnek ez az egyetlen lehetosege, hogy megmutassa, hogy az embereknek eleguk van a FIDESZ par huzasabol.
Ettol fuggetlenul ebbol nem lesz kormanyvaltas.

A tortentekrol itt, itt es itt lehet olvasni.
Nem linkelem be az osszeset, mert most minden errol szol.

Engem mondjuk abbol a szempontbol kifejezetten nem erdekel ez a vasarnapi hiszti, hogy nem mehetek el shopikalni, mert nagyon ritkan volt nalam opcio a vasarnapi vasarlosdi.
Abbol a szempontbol meg jelenleg erintett vagyok, hogyha megis megszavazzak a vasarnapi ujra nyitvatartast akkor benn szophatok napkozben is benn szophatok.

Ha a FIDESZnek lenne egy kis esze akkor ugy csavarna a torvenyt, hogy:
- errol nem lehetne nepszavazast tartani.
- vagy ugy szavazzak meg a torvenyt, hogy vasarnap maximum reggel kilenctol delig lehetnek nyitva a boltok, igy a kecsek is jol lakik es a kaposzta is megmarad.

Minden esetre en tovabbra se tudom elhinni, hogy az emberek donto tobbsege nem tud bevasarolni (kajat, ruhat, akarmit) a het hat napjan (hetfotol szombatig).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése