2020. december 12., szombat

"Borotvalttehen 2020. december 11. 20:02

De jo lovekat adnak. Mondjuk nem csodalom, most a korona miatt aztan kulonosen veszelyes es nagyra becsulendo, amit csinalsz. Nekem a normal fizetesem ennyi egy napra :(

Válasz Törlés"

Azert a borravalo eleg kutya vacsoraja dolog, mikor mennyi, a csomag kiszallitasnal atlag 3000 forint borravalot szoktam kapni.

Ha ugy nezzuk nem rossz az a plusz penz, ha a masik oldalat nezzuk akkor ebbol is fizethetem a parkolas, akarmilyen buntetest amit kaphatok vagy ha vmi tortenik a kis dobozossal.

Mostanaban annyira lehetetlen bent parkolni Pesten, hogy az ember egyszeruen bele van kenyszeritve a szabalytalansagba, hogy a munkajat tudja vegezni vagy megy az ember plusz koroket az utcatombben, abban remenykedve, hogy vki elall es le tud parkolni.

Inkabb beallok a kozeli autokijaroba, kidobom a csomagot es viharzok tovabb, a mozgasserult parkolo nekem tabu.

A virus tetszik, nem tetszik veszelyes dolog, mar reges regen meg kellett volna lepni, hogy mindenhol kotelezo a maszk viseles.

Ha te hordod es a masik is hordja joval kisebb az eselye annak, hogy osszefertozitek egymast.

Kocogas kozben nem viselek maszkot, de ha latom, hogy jon velem szemben egy masik kocogo akkor atmegyek az utca tuloldalara es egy ideig azon az oldalon futok, hogy ne a lihegesebe fussak bele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése