2021. szeptember 20., hétfő

Kollegak reggel azzal szorakoztak, hogy amig az egyik kollega a melyhutoben matatott addig a masik kollega eltorlaszolta a testevel az ajtot, hogy a kollega ne tudjon kijonni.

A hutoben levo kollega elkezdte nyomni az ajtot kifele, a kinti kollega ellentartott majd egy hirtelen ugrassal elugrott az ajtotol, mire a benti kollega kiesett az ajton.

Eses kozben a kollega olyan szerencsetlenul kalimpalt a kezeivel, hogy szinte kitepte a helyerol a fagyaszto betap vezeteket es abban a pillanatban a fagyaszto megszunt fagyaszto lenni.

Lett egybol nagy pislogas es telefonalgatas.

Kozben beramoltak a dolgokat a kis dobozosba, majd odaleptem a kollegahoz kozoltem vele a meglatasom, hogy:

"Ugye az megvan, hogyha ez kiderul akkor a fonok zsido negerekkel fog megeroszakoltatni titeket es mindezt vegig fogja nezni, majd amikor megunta a latvanyt akkor kozolni fogja veletek, hogy most egymast kell megeroszakolnotok!

Szerintem jobban jartok ha a mai nap folyaman mind a ketten pici ponta zsugorodtok ossze es a vegen egy halk pukkanassal megszuntok letezni."

A kollega csak hummogott, meg idiotan mosolygott.

Ezzel abba is hagytam a kollega verenek a szivasat, valoszinuleg nagyon hamar levagta, hogy eleg nagy a szar amiben all.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése