2022. augusztus 9., kedd

"losty 2022. július 28. 7:45

Nem lelkiismereti oka van ennek, hanem az az egyszerű tény, hogy vannak tejre érzékeny emberek, akik normál sajtot nem ehetnek, húst meg vegán sajtot viszont igen.

Válasz Törlés"

Van laktozmentes tejtermek, ami szerintem olcsobb, mint a vegan musajt.

Ez a vegakodas is rendese le tudja verni nalam a biztositekot.

Foleg amikor mar atmegy az egesz az abszurditasba, hogy pl.: vegan mikro a munkahelyen amiben csak vega etelt melegitunk.

En ugy vagyok ezzel a vegankodassal, hogy addig veganok az emberek amig van mit enni, amikor az atombunkerben, loveszarokban a tesztan, bogarakon, egereken, patkanyokon kivul mar nincs semmi mas eheto akkor ezeket az uri huncutsagokat felulirja az eletoszton.

Mert ugye ugy mukodik az emberi szervezet a veganoknal, mindenfele vallasos embereknel akik kitalaltak, hogy ok nem esznek allati eredetu dolgokat, hogy amikor a testukbe a tudtukon kivul allati eredetu termek kerul akkor azt a testuk kiveti magabol, a lelkuk az altaluk elkepzelt pokol legsotetebb bugyraba kerul.

1 megjegyzés:

  1. Szerinted csak laktóz van a tejben? Sokra megy az ember a laktózmentessel, ha tejfehérje allergiás, mivel a laktózmentesben is van tejfehérje. A családban is van ilyen, hidd el nem hobbiból csinálja, hanem mert súlyos allergiát okoz. Hidd el elég szar folyton a címkét nézni, hogy van-e az adott termékben tejfehérje, meglepődnél mi mindenbe beleteszik. Szóval nem kell átmenni gúnyolódásba, az emberek többsége nem hobbiból csinálja ezt, bárhogy is gondolod te.

    VálaszTörlés