2013. január 3., csütörtök

Tegnap kivancsisagbol felhivtam a Samsungot, hogy hogy is van ez a ket ev plusz ket honap garancia.

Mint kiderult:
- a tabletemre jar a ket ev ket honap garancia. Gondolom nem valami szurke importos keszulek.
- az elso evben teljeskoru a garancia a masodikban a toltore stb-re mar nincs garancia a tabletre van.
- a keszulek premium kategorias, hiba eseten felhivom a Samsungot, kijonnek es hozzak viszik a szervizbe.

4 megjegyzés:

  1. Hehh még jó hogy nem apple-t vettél.

    VálaszTörlés
  2. Basszameg, nem tudom megállni:

    AppleCare for iPad = 2év garancia, javítás, aksicsere, stb. 20 rongy. - ne legyen már ez a kurva 2 év szempont egy szar termék mellett.

    Szerintem inkább vedd a kezedbe mindkettőt egymás után, és utána mond, hogy még jó, hogy nem azt vett. Csak ne felejsd el a noteot megnyomogatni hátul, ha jól csinálod szépen horpadozik, recseg, ropog. 160ért műanyagdarab, nem semmi.
    Meg azt is lesd majd meg, hogy 1280×800 (note) vagy 2048x1536(iPad). De végtére is a legtöbb review is mind sokkal rosszabbra hozta ki mint az iPadet kiemelve a műanyagot, az spen bénaságát, illetve magát a kijelző silány minőségét is.
    Szóval ez a még jó nem nagyon állja meg a helyét, sőt.
    Az an*roid tabletes appokról meg ne is beszéljünk, mert a legtöbb felnagyított telefon app.

    Első review találat (nem apple fanatikus oldal):
    "Overall, I see no reason to purchase the Samsung Galaxy Note 10.1 over an iPad, or any other Android tablet. The stylus is an interesting idea, but the execution just isn’t very good.

    I wanted to like the Note 10.1, but after I had it in my hands, it was hard to find a reason to use it instead of my iPad, or even the iPhone or Galaxy S III. When a user would rather use a smartphone instead of the tablet, that’s not a good sign."

    VálaszTörlés
  3. losty:
    Te kit és miről akarsz meggyőzni? Olvastam a korábbi kommentjeidet, és no offense, de "kicsit" túlzásba viszed ezt az apple fanságot. Azért az sztem elég rideg, hogy ha valaki már nem az apple terméke mellett dönt, VAGY NEADJÉG leszarozza, te egyből nekiesel mintha a te ízlésedet fikázná, miközben csak azt választja amit a meggyőződése szerint érez.

    Szerinted a samsung a szar, szerintem sem a legjobb, de milliószor inkább samsung, mint az apple bármelyik másik szar terméke. És nem a termékei minőségével van a gond, hanem a támogatással (szoftver), az elveikkel és az árazással. De te is érzed amúgy hogy gáz valahol amit csinálsz, mert úgy érzed, ki kell emelned amikor linkelsz valahonnan, hogy nem apple fanatikus oldal... nah mindegy, váljék egészségedre.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem itt se menjünk át személyeskedésbe, nem erről szól.

    Meggyőzni nem akarok senkit, talán csak családon belül adnék tanácsot, vagy ha megkérdeznek, hogy ezt a droidot inkább ne. Hozzá lehet szokni, hogy az emberek alapvetően megelégszenek a középszarral, legyen az ahogy a saját munkájukat végzik, vagy amilyen termékeket választanak. Amit néhányan ki mernek adni a kezükből, azt én nagyon rosszul érezném magam belül.
    Az apple termékek olyanok nekem, amit bátran merek bárkinek ajánlani, mert tudom, hogy nem jár vele rosszul, bármelyiket is veszi. Egy XY moto GX S3 Pro akármilyen telefonról hasraütve fogalmam sincs, hogy jól jár-e vele.

    Az apple fanatikus oldalt azért emeltem ki, mert gondoltam előre, hogy ha apple közeli oldalról linkelnék, mint mondjuk a wall street journal, akkor bele lenne kötve, hogy ez nem objektív, más oka nem volt a kiemelésnek.

    Nézd, én mikor elkezdtem Mackel dolgozni, ez nem most volt. Előtt winen szenvedtem, és szerettem, mert az volt. Nem ismertem nagyon mást, nem fértem hozzá machez (ahogy most a droiddal van, nem ismeri az átlag user az iphonet, mert tvben nem mutogatják annyit mint a samsungot, vagy mást. Ez szerintem már akár 1 órás tévénézésnél kiderül).

    Miután váltottam, olyan kreatív irányba inspirált, ahogy korábban semmi. Jó volt ránézni, öröm vele dolgozni, és igényes munka irányába vitt, ami a win mellett nem volt jellemző. Ha macen kiteszel a csúnya gombot, akkor sikít róla, hogy ocsmás, mert annyira szép és igényes az os, hogy nagyon feltűnű az igénytelen munka.)
    Ez a wines környezetben sosem érezte az ember, eltűnt a silány munka a silány os mögött.

    A szoftver támogatásról kíváncsi lennék, hogy mi a bajod. Az elvekkel is, mert nem tudom mi itt az olyan elv, ami kicsapja valakinél a biztosítékot.
    Az árat meg tudom érteni, ha gond. Eleinte én is ugyanazt gondoltam, hogy drága, csak miután semmi, de tényleg semmi bajom nem volt (a gépem sosem volt még újrarakva, pedig nem mai darab, és volt rajta 4 OS update -leo, snow leo, lion, mountain lion), azért megváltozik az ember hozzáállása. Ezt csináld meg l.sz egy wines géppel, de ne egymás után, hanem használd is. Winen jellemző a félévente újrahúzom, mert összeszarja a registryt, meg defragmentálok, egyéb lófasz.

    Na mindegy, a másik bejegyzésnél leírtam mi a dühöm oka. Azonban a support dologra amit említettél tényleg kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés