2020. március 22., vasárnap

Az jo kerdes, hogy mennyire tesz be az orszagnak ez a virus, mekkora lesz a munkanelkuliseg.
Lehet, hogy akkora gebasz lesz, hogy ehhez kepest a 2008 utani munkanelkuliseg, stb konnyed esztradmusor lesz.

"Dluinet 2020. március 22. 8:24

Ez nem lehet, hanem teljesen biztos.

Válasz Törlés"

Megint el fog jonni annak az ideje, hogy az emberek barmennyi penzert elvallaljak a munkat, csak hogy dolgozhassanak, a munkaado meg nyeregben erzi magat, mert a melos nem mer ugralni, mert akkora a munkanelkuliseg, inkabb osszeszoritja a fogat es tolja a szoporollert.
A leszarok mindent, kimegyek angolba, nemetbe, osztrakokhoz melozni meg nem fog mukodni, mert ott is kb. akkor szar lesz, mint nalunk van.

1 megjegyzés:

  1. mondjuk ami az elmúlt 3 évben ment az se volt normális, pl építőiparban... az nem biztos hogy baj ha kicsit visszacsap az inga. amikor a burkoló benyomja hogy 1 nap munkáért 60eFt-ot kér számla nélkül, eszközt én vegyem meg... nameg azt is meg kéne tanulni, hogy az embereknek legyen tartaléka, mert bárhogy nőttek a reálbérek, az emberek többségének nincs 3-6 havi tartaléka mert elbassza minden hülyeségre (utazás, mert kell az élmény, ne tárgyakat gyűjts, ez ment a csapból is, vagy legyen nagyobb autó, nagyobb lakás mert ugye olcsó a hitel, meló meg mindig lesz, új teló, új számítógép, pedig a régi is működik még...)

    VálaszTörlés