2020. március 22., vasárnap

Hogy a feneben lehet, hogy az olaszoknal ugy hullanak a korona virustol az emberek, mint osszel a legyek?

"Dluinet2020. március 22. 8:13

Sokan vannak (6× annyian mint a magyarok) és a lakosság 25%-a 65 év feletti. Ezek az idősek pedig, intenzív társasági életet éltek a fiatalokkal.
Tehát az olasz adatokat elosztod tízzel, akkor megkapod a lehetséges legrosszabb számot Magyarországra. Nekünk szerencsénk volt, hogy később jelent meg hazánkban.

Válasz Törlés

Névtelen2020. március 22. 11:59

Olaszo a old 2. Legoregebb nepessege. Akiket a virus jobban veszelyeztet. Raadasul a turizmus es a lazasag miatt kontrollalatlan lett a virus terjedese. Matematikai modellel leirhato hogy terjed a virus szabadon, vagy ha mindenkibotthon marad. Az ia higy hany ember kapja el hany ember szorul korhazi kezelesre. A gond ott kezdodik ha egy 1m fos varoaban van 1000 agy de a heti sulyos betegek szama 3000 fo. Akkor aiman nem jutt megfelelo eszkoz es szemelyzet minden betegre. Ez zajlik most ott. Orvoaoknak 1 eszkozzel van hogy 3-4 beteget kene gyogyitani es olyan kerdeseket kell eldontenie ami egyaltalan nem lenne szabad higy felmeruljon. Pl 1 gep va de 3 beteg. 1 10 eves, 1 40 eves tudobeteg ws egy 80 eves. Ott most a 80+ osok kezet elengestek gyakorlatilag es hullanak is. Na ezt kell itt elkerulni szoval mindenki uljon otthon a seggen. Mert ne higyjuk hogy a magyar ellatas jobb mint az olasz, a magyar fegyelwm jobb mint az olasz. Siman 1 honappal elottunk jarnak, igaz abban lehet bizni h itt kisebb a turizmus, emberek komolyabban veszik, es az idojaras segithet...

Válasz Törlés"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése