2020. szeptember 11., péntek

"Borotvalttehen 2020. szeptember 11. 8:05

De hat olyan jo lovet keresel, es delutan negykor mar mindig otthon vagy, jarsz mindenfele a varosban, vilagot latsz. Tamogatlak, barhogy is dontesz, de azert gondold at!!

Válasz Törlés"

A jo penz az azert tulzas, nem szeretnem leirni, hogy mennyit keresek, maradjunk annyiban, hogyha a futar fizeteseket nezzuk akkor alul vagyok fizetve.

A delutan 4 oras otthon let, tenyleg jo dolog, cserebe van amikor delutan zaras elott talaljak ki, hogy menjek ide, oda, at a masik helyre es akkor orulhet az ember ha este hatra haza er.
Nekem ebbol kezd elegem lenni, hogy alljak haptakban, vagy menjek be ekkor, akkor mert kesik a szallito, stb.

Abbol is kezd elegem lenni, hogy allandoan tizen, huszon ezer forint sajat valtopenzzel kell rohangasznom a penztarcamban, mert nem kepesek valtopenzt adni.

Szoval ez eleg osszetett dolog, a pici cseppek amik ujra megtelitettek azt a bizonyos poharat.

En ugy erzem, hogy korrektul a fonok ele alltam es elmondtam, hogy mi a helyzet, mire szamitson, nem ugy, mint az exkollega aki 2019 nyaran egyik naprol a masikra elfelejtett bejonni dolgozni, majd delutan bejott es kozolte, hogy sziasztok.
Ennel azert tobb gerinc van bennem.

Meglatjuk, hogy mit hoz a jovo, kicsit az erzelmek is vezerelnek jelenleg, az uj regi kollega is elmondasa szerint haromszor mondott fel, allt fel az asztalatol es kiment az ajton, mire tenyleg elege lett mindenbol es vegleg elment a cegtol, hogy utana ketto vagy harom ev mulva ujra a cegnel dolgozzon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése